söndag 29 maj 2011

Stickade "animestrumpor" i tennisutförande

Har precis stickat klart ett par så kallade animestrumpor.

Namnet har de fått eftersom att de liknar den sortens strumpor som animeflickor ofta brukar har till sina skoluniformer, som är lite nerhasade.
De är stickade med garnet Molly, ett akrylgarn, och strumpstickor 3,5.


De är stickade i vitt och mörkgrön (den färgen, som knappt syns på bilderna, är helt fantastiskt fin).

Finns ett intresse kan jag lägga upp mönstret. 

5 kommentarer:

  1. Måste säga att jag är grymt avundsjuk... Jag började sticka strumpor åt pojkvännen för två år sedan men har inte kommit längre än typ sex centimeter på skaftet... Du har inte lust att göra dem klara åt mig? ;)
    Jag har helt enkelt inte tålamodet!

    SvaraRadera
  2. Haha! :)

    Jag brukar säga garnkostnaden + 50-100 kr (beroende på storleken på strumpan), så fixar jag ett par strumpor till vem som helst ;)

    Sticka är ju något jag gör typ hela tiden. Funkar jättebra när jag läser, ser på tv eller så. Brukar ju inte sticka för att "nu ska jag göra det och det" utan börjar på en sak, och sen får jag se när den blir klar! (när jag stickar till mig själv vill säga). :P

    SvaraRadera
  3. Haha nästan så man ska skicka skiten till dig... Tänk så förvånad pojkvännen skulle bli om han väl fick sina strumpor! Han har gett upp hoppet för länge sedan :P

    Jag försökte sticka och kolla på tv osv men det slutade oftast med att jag gjorde fel och fick ta upp allt igen. Halsduk är lagom komplicerat för mig! Det har jag faktiskt gjort en ;)

    SvaraRadera
  4. Hahaha!

    Han tror säkert du köpt dem, tagit bort alla märken och sagt att du gjort dem ;)

    Jag tror det där har med vana att göra. jag kan inte virka och göra annat samtidigt.Det blir jättetokigt :S

    SvaraRadera
  5. Haha säkert, det vore SÅ typiskt honom. Vilket innebär att det definitivt inte är någon mening med att jag sliter med dem själv!

    Ja det har det säkert, men jag stickar också väldigt hårt och gör det därför svårt för mig själv när jag måste fokusera stenhårt på att få igenom stickan :P

    SvaraRadera